fredag 30 december 2011

Time is the Enemy




Ungefär sex år mellan de här fotografierna. Mycket tid. Mycket som hänt. Inte för att jag ångrar något men ändå... Någon form sv sorg inblandad i att se så stor skillnad. Som att någon gått förlorad, if that makes any sense. Någon form av åldersnoja? Fast jag gillar att bli äldre och än så länge är det kroppsliga förfallet helt hanterbart. Mera någon idé om att det händer jävligt mycket skit i ett liv. Jag försöker inte se tuff ut på den vänstra bilden. Jag fick ju inte ha glasögonen på mig så då blev det lite kisande. -Penitenziagite!

måndag 26 december 2011

Skitliv

Funderar på att lägga ner det där med att plugga och bara jobba istället. Pumpa upp pappapengen lite (om det är så det funkar). Slippa misslyckas i vår (också). Big man. Brave man. -Penitenziagite!

söndag 25 december 2011

Designdetalj




+ syrrans hall.


-Penitenziagite!

torsdag 22 december 2011

Hjoolklapp




Byxan, inte skorna. Fina byxan. Länge sedan jag hade såpass tajt och hård jeansbyxa, faktiskt. Skorna är lastgamla och används sällan eftersom de egentligen är för små men när man tröttnat lite på att ha röda skor så... Mina röda kängor är liksom mitt enda par vinterskor. Nåja. Snart kommer min brutha from anotha mutha till byn. Ska bli mys.


-Penitenziagite!

onsdag 21 december 2011

Repentance, redemption, perdition

Fan vad jag mår uselt idag. Fysiskt och psykiskt. Känner mig oerhört misslyckad och är helt skakig i kroppen. Helt gett upp tanken på att vara någonstans i närheten av bäst.

Ser inte riktigt fram emot nästa termin. Vet inte riktigt hur jag ska kunna undvika att misslyckas då. Hur mycket som än hände i livet den här hösten så är det ju inget jämfört med vad som komma skall. Å andra sidan så tycker jag ju t ex. att det är väldigt kul att läsa alla källor, något jag inte tyckte var kul när det gällde BA-uppsatsen.


-Penitenziagite!

torsdag 8 december 2011

Dagens mys:

Har just upptäckt vad som är skit med att åka pendeltåg. Tredje dagen in i vad jag skulle definiera som vinter så är det såklart enkelspårstrafik mellan SthlmC och Årstadal pga strömavbrott. Jag som skulle vara tjugo min tidig blir nu typ tjugo min sen. Livet är kul nästan jämt.

Jaja. Vuxenöl ikväll. Känns bra.


-Penitenziagite!

söndag 4 december 2011

Så har man flyttat då.

Från Aspudden till Älvsjö. Från en för liten etta till en lite skabbigare 2,5:a. Från bottenvåningen till första våningen. Lite deppigt men det blir nog bra ändå. Men det luktar inte rätt, inget sitter där det ska och allt sånt där. Än så länge är det inget hem, men det blir det nog. My major concern right nu är att jag ligger efter med pluggandet ganska fucking rejält.

Jaja.

Gjorde en ny väst förresten. Sitter som en smäck. Tror jag ska skippa tygmärken på den. Eventuellt ett på bröstet.


-Penitenziagite!

fredag 2 december 2011

Det är lite intressant hur kropp + psyke vänjer sig av det där med alkohol. Drack några öl för första gången på länge idag och märkte hur otrimmad jag var. Sa fel, blandade ihop saker o grejer. Spännande.

-Penitenziagite!