måndag 30 augusti 2010

Ajfån

Jag beställde en iPhone 4 (32 GB, såklart) så fort lönen hade dykt upp i förra veckan. Jag är mycket väl medveten om att det är ca 4-6 veckors väntetid på dom där rackarna, men jag tyckte ändå att det här beskedet som leverantören skickade är helt hysteriskt roligt:

"Denna vecka fick vi en leverans igår, dvs torsdag den 26:e. Det betyder att vi skickar ut iPhone 4 enligt följande
Svart 16 GB till dem som beställde mellan 1-4/8.
Svart 32 GB till dem som beställde mellan 30/7-3/8."

Grattis.


För övrigt var jag och Fiat och sniffade på Byredos parfymer på NK häromsistens. Jag måste säga att jag blev rätt förtjust i både Baudelaire och Fantastic Man. Fantastic Man kändes dock något mer lättburen och mer imponerande sådär på direkten (vilket även gjorde mig lite skeptiskt inställd till den).

3 kommentarer:

  1. Är besatt av Palermo. Tyckte Baudelaire var ganska... problematisk.

    SvaraRadera
  2. Palermo har jag inget minne av alls. Eller, var det den som luktade glass? Baudelaire var väldigt komplex och på gränsen till kväljande (nja) men jag gillade den, delvis på grund av just av att den var lite svårare att komma överens med.

    SvaraRadera
  3. Palermo luktar bergamott.
    Chembur tyckte jag var ganska äclig också, men inte lika illa som Baudelaire. Men B kanske blir bra på rätt person. Ananrs tyckte jag Tulipe var oväntat god. Hade väntat mig en riktig jävla brudparym pga hypen, men överraskades positivt.

    SvaraRadera