fredag 5 augusti 2011

Dublin i bilder

Egentligen inte så mycket att skriva, förutom att det dracks en hel del Guiness, det shoppades gubbprodukter och det käkades mat som Gud glömt. Och det kollades naturligtvis på Tribulation och Negative Plane och festades med irländskt metalfolk, inklusive lite folk man har ganska stor respekt för. Så det var ballt.

Nåväl, bilderna.





































Kilmainham Gaol










Det irländska köket





































































Christchurch Cathedral
















Tribulation



























Negative Plane

















Inköp
Och naturligtvis:


































Så var det med det. Har åtta irländska Guiness som står och väntar på mig i en påse. Vardagslyx.


4 kommentarer:

  1. Har inte varit i Dublin men det såg ju inte så jättespännande ut av de där bilderna att döma. Eller är bilderna missvisande? Ps. Fast den där kristendomsanstrukna bilden på den där kvinnan i huckle var snygg, påminner om Deathspell Omega på något sätt.

    SvaraRadera
  2. Majoriteten av bilderna är ju från Kilmaihan Gaol och Christchurch och är väl i ärlighetens namn lite enahanda och kanske inte så representativa. Jag tyckte att det var en klockren stad på många sätt och jag kan definitivt tänka mig att åka tillbaka. Väldigt fin och blandad bebyggelse, och framförallt kändes det som en stad och byggd som levde och inte som t ex. Gamla Stan i Sthlm som känns som ett museum. Vi missade dock mycket vi hade velat göra och se. Vi har bland annat velat åka både ut på landet och till Belfast, men så blev det inte.

    Sen så var det ju ett helt gigantiskt plus det där med att man kunde sätta dig var dom helst och ta en öl och varje ställe var ett schysst ställe. Sen är det ett väldigt trevligt folk också. Det finns dock inte en chans att man får en god kopp kaffe och allt förutom Guiness är lika dyrt som hemma eller snäppet dyrare.

    SvaraRadera
  3. Sen är det väl kanske mer pepp för någon (som undertecknad) som blir helt gråtmild bara vid tanken på IRA och påskupproret och Michael Collins och sånt, för det var ju mycket sånt, speciellt vid Kilmainham Gaol (som det stavas när man stavar rätt).

    SvaraRadera
  4. Okej, bra sammanfattat - då kanske det blir ett besök någon gång. Klyschan, att åka ut på landet och se alla kullar, kan ju också tänkas vara rätt nice. Bilderna är ju egentligen rätt trevliga men jag har sett så mycket kyrkor på typ sistone och tröttnat lite. Fast jag gillar kyrkor egentligen. Dock inte Guiness.

    SvaraRadera