fredag 5 februari 2010

"I lifted it up on the temple! Now I'm going to eat it!"

Såhär va. Ni måste se The Vice Guide to Liberia nu. Eller snart. Men ni måste se den. Våldtäkt, krig, mord, hor, knark, mer krig, fattigdom, kannibalism, korruption och människooffer.
"Hur kan man bete sig så omänskligt?" kanske ni tänker när ni har kollat klart på den. Men då har ni missat något. Det där är väldigt mänskligt beteende. Mänskligare än iPhones, latte, lokaltrafik, mode, livsstilsmagasin, Stockholm...
Så se den. Och se Johnny Mad Dog. Och inse sedan att "there but for the grace of God goes I."




Förresten, har ni tänkt på att franska är ett rätt vidrigt språk? Varje gång jag hör en fransman tala så vill jag bara slå ut tänderna på honom med en hammare och önska honom lycka till. Däremot så är de flesta sorters kreolfranska jättefint. Och parisförortsblattefranska gillar jag också. Det är väl för att det är en form av franska som inte låter så himla "je suis sexy, hehehehe" (ni vet. Typ Phoenix eller han Sebastian med kiddyfiddlerskägg) eller översitterifånig.

5 kommentarer:

  1. Helt galet, ska se den när tjejen kommer hem från Afrika.

    SvaraRadera
  2. Ja, gör det för guds skull inte innan. Du kommer inte kunna sova då.

    SvaraRadera
  3. Sköna bräda på snubben ovan. Kan dom tvätta alla lortiga plator på (hehe).

    SvaraRadera
  4. Näe, det vore nog tyvärr helt mentalt ohållbart. Bäst dom håller sig på mattan där nere så att jag inte åker ner och blitzkriegar dom med napalm.

    SvaraRadera
  5. Steve: Jo, jävligt hunkig snubbe. Man kan tänka sig att det är ganska bra för muskelbyggandet att kånka på ett raketgevär hela dagarna.

    SS-Obergruppenführer: Du tror inte att napalm är vardagsmat där? Appropå sånt, har du sett "Sucker Free City" av Spike Lee?

    SvaraRadera