tisdag 9 juni 2009

Det måste vara något lurt med det här.

Det finns ett amerikanskt (eller är det kanadensiskt?) bolag som heter Indochino som gör made-to-measure-kostymer och skjortor och om det ser ut ens som i närheten av bilderna på hemsidan så är ju det fantastiskt. Speciellt med tanke på prisläget också: 300-400 USD, och det är inklusive frakt (sen kan man ju ge sig fan på att man åker på tull, men det är ändå billigare än t ex. suitopia. Och det verkar vara bättre typ och faktiskt, snyggare modeller). För att toppa det så pyntar de upp till 75 USD för skräddarändringar, ifall kostymen inte sitter helt perfa. Är man inte nöjd med passformen ens efter det så kan man skicka tillbaka kostymen och få en helt ny. Modebloggosfären verkar gilla dem(1, 2) och de som inte gör det har ändå fått pengar tillbaka alternativt nya kostymer eller annan hjälp utan extra kostnad (1, 2).

Nåja. Här är lite ögongodis.








Fattar ni vad jag menar? Att dom här kostar 2300 - 3000:-, det känns fel. Eller kanske snarare för rätt. Vad hittar man för samma prisklass i Sverige? MQ och Brothers, men där är det ofta en massa viskos och sånt inblandat.

Men den översta bruna och den understa kritstrecksrandiga... Fina grejer. Snyggt att dom är så slimmade (kolla ärmarna, framförallt på den understa!). Om de är det i verkligheten, vill säga. Man vet ju aldrig riktigt vilken sömnsmån de lägger till (mellan 1 och 4 tum, efter vad jag hört. Kolla länkarna för mer info om det.). Eller så.

Nåja. Det är knappast aktuellt att lägga ut pengar på något sånt här på ett bra tag ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar