söndag 14 mars 2010

Herpesväst

Gårdagskvällen spenderades ungefär såhär: förfest hos darling Suz & A i sällskap med bra folk. Under den festen fick jag bland annat lära mig att In Solitude, enbart genom att inte vara överdrivet trevliga, har blivit något av en paria inom den europeiska heavy metal-svängen. Distros vill skicka tillbaka skivor till bolaget, folk bränner tröjor, scenpolisen trålar sig igenom internet för att hitta skit på dem och prick varje dum grej de någonsin har gjort tas upp och debatteras på keybordkrigarforum. Följande citat har jag faktist inte källan till, men det kan nog anses vara rätt mycket av startskottet till det hela:

"Regarding In Solitude. I didn't have the chance to speak with them but I didn't like their attitude on stage. I don't know if that is the image they want to give but they look too arrogant and distant, which is not the way to show yourself on this kind of festivals and environment. I hope they act better in Madrid, cau...se people is not so understanding there as in Greece."


Och här är en video där man får se precis hur arroganta In Solitude är.


Jättetaskiga dom var där. Verkligen. Men helt sjukt kul, framförallt eftersom det tydligen tagit sådana proportioner. Bandet själva (eller åtminstone den delen jag har pratat med) tycker tydligen att det här mest är bra och hoppas på "att det här verkligen exploderar". Det hoppas jag också.

Nåja. Öl dracks, skit snackades och vad som var eller inte var herpes diskuterades. Sen åkte vi ut till Midsommarkransen och allt var frid och fröjd om man bortser från en sak: Kongh spelade. Jävla folkhögskole-Mastodon. Peppen gick ur en totalt och baksmällan samt ett visst överförgiftat och ölstinnt illamående började krypa sig på. Sen gick Tribulation på scen och blåste bort allt. Harmageddon. Snygga, tuffa och jävligt bra (förrutom att det var lite si och så med ljudet; bara ena gitarren hördes (bra) och jag vill minnas att sången försvann lite då och då). Finns inte mer att säga. Gillade man inte det där så gillar man inte dödsmetall. Så enkelt är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar