torsdag 23 september 2010

En ärlig fråga?

Nuförtiden, vilka röstar på Centern? Jag har en teori men den är lite elak, och jag känner mig för en gångs skull snäll och inte så sugen på att såra folk för att dom har fel, så kan inte ni fåtaliga stackare som faktiskt läser den här bloggen någorlunda regelbundet (alla typ tre. Eller fem.) ba ge mig ett tips?

3 kommentarer:

  1. Moderater som inte vill att Alliansen ska förlora makten samt folk på landet. (I distriktet där jag föddes har de typ 40% av rösterna. Vilket iofs är typ 10 personer, men ändå.)

    SvaraRadera
  2. Sedär. Nu är jag ju Stockholmare och det närmaste jag har kommit bönder på tio år i något som helst sammanhang är att jag lyssnar mycket på country. Jag har alltså absolut ingen koll på bönder.

    Det jag vill komma till är att för mig så känns Centern som det mest formlösa av de borgerliga partierna. Dom som är sådär lagom borgerliga/höger och och tycker att det är lite läskigt/onödigt att hata bögar, slå barn i skolan och slänga ut fattiga på gatan (om jag nu får smutskasta övriga partier i alliansen rätt mycket.).

    SvaraRadera